A Személyes Történelem Kiadó honlapja

a megőrzött magánemlékezet

Sztorigyűjtő pályázat

2016.10.08.

A Személyes Történelem könyvkiadó új weboldalát pályázattal ünnepeli meg. Ezúttal azzal szeretnénk a magántörténelmeink megőrzését szolgálni, hogy a személyes múltakat reprezentáló képeket és rövid történeteket teszünk közé a kiadó honlapján.

A pályázatra olyan történeteket várunk, amelyekhez egy régi kép is csatlakozik. Mindenfajta visszaemlékezésről lehet szó: gyermekkori emlékek, családi legendák a felmenőkről, vadász- vagy katonatörtének, utazási kalandok, élethelyzeti válságok, közszereplők memoárjai, naplórészletek stb. A történetek hossza lehet akár pár sor (ha a kép valóban magáért beszél), akár 4-5 oldal is.

A jelentkezéseket az info@szemelyestortenelem.hu email címen fogadjuk.

A képet e-mail csatolmányként várjuk, a szöveges történetet pedig akár csatolmányként, akár az e-mailbe írva. Nyugodtan írjon akkor is, ha technikai segítséget igényel, vagy előzetesen tisztázni szeretne valamit

Csak jogtiszta (leginkább saját készítésű) képet és szöveget tudunk fogadni. Ha szükséges, a kép szkennelésében tudunk segíteni.

A beküldő megőrzi a szerzői jogait, a jelentkezéssel csak egyszeri közlésre ad felhasználási jogot a szemelyestortenelem.hu oldalnak.

A szöveget átnézzük nyelvileg, így nem kell aggódni a helyesírás vagy az elgépelések miatt.

Küldje be a képes történetét a info@szemelyestortenelem.hu e-mail címre!