A Személyes Történelem Kiadó honlapja

a megőrzött magánemlékezet

Egy hajdani sorkatona élményei a korai Kádár-korszak Néphadseregében.

120 oldal, 130x200 mm, 2490 Ft ISBN 978-615-5110-95-5

Megjelenés: 2016. szeptember 16.

Megvásárolható:

Kajsza Tibor: Katonakönyv

A címül használt okirat évtizedekig titkosnak minősült, olyan fontos államtitkokat tartalmazott, mint a személy neve, születési dátuma és a seregben izzadságszagúan elért magas rendfokozat. Ma már lehet, hogy meg sem találnám egy-két félórás keresés után sem. Az utolsó komoly lehetőség ez az időpont arra, hogy hajdani keserves, a Magyar Néphadsereg katonájaként 1957 és 1959 között szerzett élményeimet felelevenítsem, közkinccsé tegyem. Keserves volt, de mégis. A férfivé válás, közösségi magatartás, némely esetben a higiéniai szabályok elsajátítása volt az ellentétel. Fiatalok voltunk, emlékeinket magunkba zártuk, most azonban kikívánkoznak.

Rendelje meg a könyvet egyszerűen!

Az alábbi űrlappal bármely Foxpost automatába megrendelheti a Katonakönyv című könyvet 2490 Ft-ért, amely a csomagolási és szállítási költséget is magában foglalja. A megrendelés beérkezte után a kollégánk emailen felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy a pontos csomagautomatát és az egyéb kérdéseket (pl. céges számlázás) megbeszélje Önnel.

Kérjük, hogy a megrendelés elindítása előtt olvassa el az Általános Felhasználási Feltételeinket, amely az adatvédelmi szabályzatot is tartalmazza.