A Személyes Történelem Kiadó honlapja

a megőrzött magánemlékezet

A szerző Kaland és tudomány című kötetének folytatása, amely a tudós életútjának következő tíz évét dolgozza fel az olvasók számára már jól ismert, egyedi stílusban.

200 oldal, 130x200 mm, 3990 Ft ISBN 978-615-5758-64-5

Megjelenés: 2021. január 8.

Megvásárolható:

Beleolvasás:

Gráf László: Tudomány, kaland, Amerika. Egy biokémikus útkeresése II. A következő tíz év

Gráf László biokémikus Tudomány, kaland, Amerika című visszaemlékezése a Kaland és tudomány című kötet folytatása, amely a tudós életútjának következő tíz évét dolgozza fel az olvasók számára már jól ismert, egyedi stílusban. Az 1978-tól 1988-ig tartó időszak eseményeinek helyszínéül olyan világvárosok szolgálnak, mint Budapest, San Francisco, New York és Washington, ami már önmagában garantálja az életút kalandos folytatását, miközben természetesen ebben a kötetben is rendkívül fontos szerepet kap a tudomány, valamint a tudós dilemmáinak, magánéletének, fontosabb életeseményeinek kendőzetlenül őszinte elbeszélése. A szerző kivételes stílusérzékének köszönhetően úgy szerezhetünk ismereteket komoly természettudományos kutatásokról, felfedezésekről, úgy vegyíti ezeket a szórakoztató, tanulságos vagy éppen elgondolkodtató – Szűcs Édua grafikáival illusztrált – témákkal, hogy a könyv gyakorlatilag letehetetlen, teljesen magával ragadja olvasóját.

Rendelje meg a könyvet egyszerűen!

Az alábbi űrlappal bármely Foxpost automatába megrendelheti a Tudomány, kaland, Amerika. Egy biokémikus útkeresése II. A következő tíz év című könyvet 3990 Ft-ért, amely a csomagolási és szállítási költséget is magában foglalja. A megrendelés beérkezte után a kollégánk emailen felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy a pontos csomagautomatát és az egyéb kérdéseket (pl. céges számlázás) megbeszélje Önnel.

Kérjük, hogy a megrendelés elindítása előtt olvassa el az Általános Felhasználási Feltételeinket, amely az adatvédelmi szabályzatot is tartalmazza.